1000 Crunches Afvallen

Het bewijst afvallen met zwarte bonen niet wat dat iets is. En thermodynamica zeker niet bewijst dat de iets te verbranden lichaamsvet. In feite, als we onszelf verhongeren, biologie laat zien dat we geweldige honger, dan is onze stofwisseling zal vertragen, dan zullen we de spieren verbranden, en dan, als we nog steeds een tekort aan energie, zullen we vet te verbranden zal worden. Kortom, het tellen van calorieen is net als met het oog op een onjuiste, onzichtbaar, en bewegend doel. Is het een wonder hebben we een obesitas-epidemie? Het is onmogelijk om nauwkeurig te meten en balanceren calorieen, en zelfs als we konden, maar het creeren van een calorie-tekort zonder na te denken over voeding of hormonen leidt tot vet te krijgen als we niet blijven gulzig hongerig voor de rest van ons leven. Met andere woorden, om ons lichaam om ons automatisch in evenwicht houden op een slanke setpoint zoals het hoort voor natuurlijk dunne mensen. We weten allemaal dat veel mensen die veel eten en meer bewegen een beetje en slank blijven. 1000 Crunches Afvallen Ze zijn niet het tellen van calorieen en we hoeven niet te niet.

We moeten gewoon concentreren op voeding en beweging kwaliteit (vs. Hoeveelheid) om ons lichaam in staat om te werken meer als de hunne. Jonathan Bailor is de auteur van de slimmere wetenschap van slank. De slimmere wetenschap van slanke wordt onderschreven door de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap waaronder top artsen van de Harvard Medical School, Johns Hopkins, en UCLA, en door de academie van voeding en dietetiek (Voorheen de American ik blijf maar afvallen Dietetic als curriculum voor geregistreerde dietisten (RDS) goedgekeurd vereniging). Ik werd erg enthousiast toen ik zag deze kop. Eindelijk, dacht ik, iemand anders heeft ingezien dat het tellen van calorieen is de oorzaak van de obesitas-epidemie en niet de remedie. Maar nee, het artikel ging over een nieuw rapport van dr. geoffrey livesey, een van een groeiende groep wetenschappers die denken dat we de manier waarop we berekenen calorieen fout had. snel afvallen Ik schreef in mijn Harcombe dieet club nieuwsbrief voor april over de kekwick en pawan artikel in The Lancet (Bekijk nieuwsbrief: hier). Al in 1956 hebben we alle bewijzen die we nodig hadden, dat het afslankshakes water is wat we eten, niet hoeveel, dat is de sleutel tot gewichtsverlies en gewichtsverlies hadden. Studies suggereren dat calorietellingen zijn onnauwkeurig, vooral voor rauw en onbewerkt voedsel.

Om de moderne calorieen tellen systeem te begrijpen, moeten we terug naar de late 19e eeuw. Wanneer Wilbur atwater zat in zijn connecticut lab en brandde een bos van voedsel. Toen woog hij sommige menselijke uitwerpselen en urine. Het verbranden vertelde hem de hoeveelheid energie in het voedsel; het menselijk afval vertelde hem het bedrag uitgescheiden. Aftrekken van de twee, en het atwater systeem was geboren: vier calorieen per gram eiwit, negen voor vet, vier voor suikers. Check out het etiket op een supermarkt salade in 2013, en de calorische waarde die u ziet is grotendeels gebaseerd off van atwater hoewel wetenschappers steeds verdachte het nummer verkeerd is. 1000 Crunches Afvallen Rauwe, onbewerkte voedingsmiddelen hebben den haag kliniek hormonen afvallen minder calorieen dan eerder afvallen met xxl gedacht, naar het werk van het chinese nan yu thee laboratorium van richard wrangham, hoogleraar biologische antropologie aan Harvard. Koken of verwerking breekt celstructuren en ontrafelt de eiwitten in de voeding, zodat er meer energie beschikbaar is via de spijsvertering. Terwijl een grad student in het lab wrangham ‘s, onderzoeker rachel carmody leidde een studie voeden muizen rauwe en gekookte zoete aardappelen of vlees. Carmody schat dat koken verhoogde de calorie-inname van rundvlees met 15 procent en de zoete aardappelen met 39 procent. Het atwater systeem, anderzijds, behandelt rauw en gekookt vlees hetzelfde, hoewel de calorietellingen voor gekookte, verwerkte voedingsmiddelen vaker accuraat.

1000 Crunches Afvallen Effectieve Dieet

Dat ding dat mensen zeggen over selderij met negatieve calorieen? Het is theoretisch mogelijk. De oorzaken van de verschillen tussen de voedingswaarde van rauwe en gekookte voedingsmiddelen zijn ingewikkeld. Voor starters, rauw, onbewerkt voedsel kost meer energie om te verteren. Dat ding dat mensen zeggen over selderij met negatieve calorieen? Het is theoretisch mogelijk. Het concept van wat netto calorieen het lichaam wordt steeds fundamenteel intuitief, carmody zegt over negatieve calorieen. Ondanks het proliferatie onder lijners, het idee is nog niet goed onderzocht bij de mens. Echter, Birmese pythons, die zeer grote maaltijden te eten, maar zeer zelden, zijn een goed modelorganisme voor het onderzoeken van de energetische kosten van de spijsvertering. Een papieren in samenwerking met Stephen Secor aan de Universiteit van Alabama vond dat koken en malen rundvlees verminderde de hoeveelheid energie die nodig is in pythonsDigestion door 23.

Atwater ook niet weten dat onze darmen zijn de thuisbasis van miljarden bacterien sommige lummelen weg voedingsstoffen, terwijl anderen helpen afbreken voedsel om meer voedingsstoffen vrij te geven. dieet Darmflora verschilt van persoon tot koolhydraatarm dieet ervaringen persoon, en voeding speelt een grote factor in die leeft in onze darmen. Obesitas en honger, bijvoorbeeld, zowel veranderen de bacteriele gemeenschap en is het vermogen om voedingsstoffen te halen uit voedsel. Nieuw onderzoek Carmody suggereert microbiele verschillen tussen muizen die vertrouwen op dieten van versus onbewerkte voedingsmiddelen verwerkt, ook. Terwijl Obamacare overleefde congres en het Hooggerechtshof, heeft de FDA niet in staat de bepaling dat calorie etikettering in keten restaurants vereist implementeren geweest. De laatste regel zou door juli 2012 worden gepubliceerd. Maar de website van de FDA geeft het 4 kg afvallen als nog uitgesteld. Zelfs als de overheid krijgt het gezamenlijk optreden, hoewel, die menulabels zou nuttiger zijn als ze juist waren. Correctie: Een eerdere versie van dit artikel verkeerd geidentificeerd de eeuw waarin atwater uitgevoerd zijn experimenten. Waarom calorie dieten maken je dikker!

Zo Snel Mogelijk Afvallen – 1000 Crunches Afvallen

Heb je ooit gemerkt hoe nadat u een dieet klaar bent met het gewicht dat je zo hard aan begint kruipend terug verliezen gewerkt en voor je het weet, ben je weer terug naar het gewicht dat je pre dieet waren? Erger nog, zou je jezelf nog zwaarder dan ooit vinden? 1000 Crunches Afvallen De reden hiervoor is heel eenvoudig. Allereerst laten we eens een kijkje nemen op de woordenboek definitie van het woord dieet. Ik wed dat het enigszins verschilt van de meeste mensen definitie! Het soort voedsel dat een persoon, dier, of de gemeenschap gewoonlijk eet: Een vegetarisch dieet. U ziet, niet een calorie in zicht! Wanneer mensen gaan op een dieet is het een maatregel op korte termijn, en dit is waar het allemaal mis gaat. Uw levensstijl moet uw gebruikelijke voeding op te nemen. Dus niet een korte termijn oplossing, maar de manier waarop je je leven leidt, consequent elke dag! gezond afvallen Dus waarom zet je gewicht weer op als je een calorie dieet afmaken? De wetenschap heeft het antwoord.

1000 Crunches Afvallen

We moeten terug gaan in de tijd een beetje, nou ja heel veel eigenlijk, terug door je familie lijn, zelfs verder dan je grootouders, de weg terug naar toen je voorouders in grotten woonden, terug ongeveer 1. Zie je, onze holbewoner voorouders, laten radiogolven afslanken we noemen hen holbewoner bob en zijn familie als een voorbeeld, had precies dezelfde instanties die we doen; maar ze leefden in een andere omgeving. Destijds hadden ze niet het gemak van een Tesco, Sainsbury’s, Asda of Aldi. Evenmin hebben zij de luxe van koeling (Behalve misschien in de ijstijden) en ze hadden geen idee waar hun volgende maaltijd vandaan kwam, zodat hun lichamen moesten zich aanpassen. Toen was er overvloedige toevoer van voedsel in het voorjaar en de zomer, familie holbewoner loodje moet eten totdat hun harten waren tevreden (En als ze geen junk food, hun harten waren veel meer tevreden zijn dan de onze!). Hun lichamen zouden een laagje onderhuids vet, de dingen die u op uw buik en achter te slaan! Uiteindelijk zou het koudere weer komen en de seizoensgebonden fruit, groenten en noten zou verdwijnen en zou het spel moeilijker te vangen. Hun lichamen zouden dan vertrouwen op het vet had opgeslagen hen de energie om de dreigende hongersnood te overleven te geven. 1000 Crunches Afvallen

Uiteindelijk de warmere maanden terug zou komen rond en voedsel makkelijker te krijgen, zodat de holbewoner bob en de rest van de grot mensen (ik wil niet seksistisch te zijn!) Zou opnieuw te eten tot ze hadden hun buik en hun lichamen zou vullen de nu uitgeputte vetreserves. Maar het menselijk lichaam is een geweldige machine en het zou beseffen dat het was kantje boord of holbewoner bob en co de laatste hongersnood zou overleven dus deze keer zal het een beetje meer vet op te slaan, om een beetje beter voorbereid op de te volgende hongersnood, alleen maar om aan de veilige kant. Hun lichaam vervangt het verloren vet en voegt een aantal extra vet voor de volgende hongersnood! Ziet u de overeenkomsten tussen hun dieet en de moderne versie van een dieet? Het probleem is dat onze lichamen zijn het opslaan van vet ook een honger die nooit komt, zodat het blijft maar het opslaan en bewaren van voorbeeld dagmenu koolhydraatarm dieet wat resulteert snel en gezond gewicht verliezen in steeds groeiende tailles! Het geheim is om te eten als holbewoner bob deed, maar zonder de hongersnood. Eten, vlees, gezonde vetten eten, eet groenten, vruchten en noten en alles wat niet was rond toen ze te vermijden. Dit omvat alles wat korrels in het bijzonder bevat, dus dat betekent geen brood, pasta of rijst.

Ziekenhuisdieet Snel Afvallen

Zoals ik al eerder zei, onze lichamen zijn precies hetzelfde als onze holbewoner voorouders en we hebben nog niet geevolueerd tot het punt dat ons lichaam de korrels goed kan verteren als ze alleen zijn rond voor de laatste 10.000 jaar of zo en we zijn gewoon niet ontworpen om ze te eten! Ik kan garanderen dat er geen obesitas of uitgebeend groot holbewoners! Trish, de kosten hangt af van hoeveel u bereid bent om te zoeken naar aanbiedingen en of u de vriezer ruimte om grote bestellingen op te slaan zijn. Ik zou het niet eens met de stelling dat het goedkoper is dan brokken, maar het kan zeker betaalbaar. 1000 Crunches Afvallen In het geval van onze honden, om een eerlijke kostenvergelijking te maken, moet je optellen de kosten van brokken plus de kosten van de medicatie. (Ze moet naar de metro niet nodig nadat ze wordt aangepast aan rauw.) In die vergelijking, rauwe neiging om goedkoper. Als je een slager kunt vinden, moet je geen moeite hebben het bestellen van vreemde onderdelen zoals kip ruggen van hem in bulk. De meeste van hen zijn bekend spiritueel afvallen met aanvragen zoals deze voor honden, dus wees niet verlegen over het vragen zijn. Om de kosten te verminderen, veel mensen hebben de neiging om een primaire bron van vlees zoals kip hebben (gewoon omdat het goedkoop is) dat ze zich voeden met een maaltijd per dag en daarna voer duurder vlees en de tweede maaltijd een paar keer per week. High end supermarkten hebben de neiging om de balans kip rug, maar ze kunnen een beetje meer dan een gewone slager.

Ook zou ik haar te houden op hetzelfde dieet voor nu, zodat u weet wanneer het de medicijnen die werken. Geef haar systeem een kans om af te koelen (week of zo) voordat u de rauwe voeding te introduceren. Praat dan naar de dierenarts over het stoppen van de medicatie. Laatst gewijzigd door tesster; 26 mei 2006 om 12:47. Consument ijdelheid als het gaat om fysieke verschijning een belangrijke waarde binnen de Amerikaanse cultuur.

Afvallen-gids.nl