Proteine Dieet Voor En Nadelen

Gevonden op internet (vertaling):

:

Proteine Dieet Voor En Nadelen – Zeven Afvallen Diets Dat Werk

Glutenvrij dieet is een rage nu. Gwyneth Paltrow is enthousiast over het voor de langste tijd. Ze heeft zelfs berichten glutenvrije recepten op haar website, Goop. com. Chelsea Clinton bestelde een glutenvrije taart voor haar huwelijk. Jennifer Aniston en ex-Spice Girl Victoria Beckham zijn op het too. What gaat het om gluten-vrij dieet? Waarom is ineens het “het” dieet? Het wordt gebruikt om een ​​speciaal dieet voor mensen met coeliakie zijn, omdat ze allergisch zijn voor voedsel met gluten, een eiwit dat meestal te vinden in tarwe, gerst en rogge. Maar dat is niet meer het geval. Meer en meer mensen (die coeliakie-vrij) zijn nu springen op het glutenvrije bandwagon, ook al gluten is zo moeilijk te vermijden. Lees meer: Proteine Dieet Voor En Nadelen -

Het is aanwezig in brood en pasta’s, en wordt vaak gebruikt als verdikkingsmiddel in bewerkte voedingsmiddelen, zoals ketchup en ijs cream. Proof daarvan is in de groeiende concurrentie in glutenvrije producten. Er zijn nu een aantal online directe verkopers van gluten-vrij voedsel, restaurants en bak winkels die gespecialiseerd zijn in hen, en zelfs supermarkten zien het potentieel van de markt. “Toen gingen we naar Sainsbury’s waren we de enige glutenvrije product op de planken, “Chris Hook, de oprichter van Nutrition Point, vertelde de Telegraph. “Nu onze grootste uitdaging is het krijgen van schapruimte. Het is de ongelooflijke groei van het eigen-label glutenvrije producten. Het wordt steeds moeilijker om aanbiedingen te krijgen. ” Dat beroemdheden onderschrijven het is zeker het geven van een boost in populariteit, maar er is geen concreet bewijs dat het kan leiden tot gewichtsverlies. Er zijn beweringen wel dat er glutenvrij kunt zorgen dat u zich extra energiek. “Ik voel me beter als ik het niet doen. Als ik uit te gaan naar een restaurant met vrienden en ik heb een biertje en een bord pasta ben ik gaan om het te voelen de volgende dag. Niemand wil een gluten kater, “Silvana Nardone, voormalig editor-in-chief van elke dag met Rachael Ray magazine en auteur van” Koken voor Jesaja, “een kookboek van gluten en zuivel-vrije recepten , vertelde de Associated Press. It kan zijn dat mensen die een glutenvrij dieet meer biologische en verse producten te eten, zodat ze een gezondere voeding in het algemeen, zei Dee Sandquist van de American Dietetic Association. “G-vrij” is een relatief nieuwe voeding echter en hoogstens kan worden beschouwd als een fad op dit punt. Proteine Dieet Voor En Nadelen – meer informatie:

Beste Afvallen Dieet – Proteine Dieet Voor En Nadelen

Er zijn echter, dieet en gewichtsverlies programma’s die zijn beproefd en getest door de jaren heen, en hebben bewezen te werken. Hier zijn een paar diëten die werken volgens de gezondheid deskundigen geraadpleegd door Forbes. com. 1. OrganicWith de nadruk op het vermijden van bewerkte levensmiddelen, die, die trans-vet, en voedsel met kunstmatige aroma’s en zoetstoffen, dit dieet bestaat voornamelijk uit volle granen, fruit en groenten. Biologische levensmiddelen zijn vrij van pesticiden, conserveringsmiddelen, suiker, en waren bereid of humane wijze verbouwd. Het is gemakkelijk een van de meest populaire diëten rond, zoals gezien door de explosie van bedrijven als Whole Foods in de VS, die miljarden dollars annually. 2 verdient. Raw foodEver wonder hoe de meeste Japanners een trim figuur te houden en lang leven? Omdat ze eet veel sushi? Waarschijnlijk.

Proteine Dieet Voor En Nadelen

Verwarming voedsel meer dan 41 graden Celsius wordt aangenomen dat het natuurlijke enzymen voedsel en voedingsstoffen te vernietigen. Voorbeelden van rauw voedsel dat gezond om te eten zijn sushi, natuurlijk, fruit, groenten, noten en gebakken vis en meat. 3. Het Sonoma dieet DietThis is toegespitst op tien “power voedsel” – amandelen, paprika’s, bosbessen, broccoli, druiven, olijfolie, spinazie, aardbeien, tomaten en volle granen. Het is geïnspireerd op de keuken van de Sonoma Wine Country, dat is een combinatie van Aziatische, Latijns-Amerikaanse en mediterrane gerechten. Volgens Connie Guttersen, auteur van de bestseller Het Sonoma dieet, gaat het om het genieten van voedsel, dus het is gemakkelijk om gemotiveerde en stok te blijven met het. 4. Weight Watchers WatchersWeight, het gewichtsverlies reus, is uitgegroeid tot in wezen tot een steungroep voor mensen die willen afvallen en gezond te krijgen. Zij bieden twee plannen: een Flex plannen laat een klant eten wat hij wil, maar controleert delen door het gebruik van een puntensysteem, een Core plan bestaat alleen voedzaam voedsel, maar niet beperkt verkregen. 5. Glycemische IndexAlso bekend als de GI-dieet, het is een plan vaak de voorkeur van mensen met diabetes, omdat het bevordert de consumptie van koolhydraten met lage GI te houden bloedsuikerspiegel stabiel. Het menu bestaat uit bepaalde vruchten en groenten, haver, gerst, zemelen, basmati rijst, een pasta, kikkererwten, yoghurt en magere milk. 6. Macrobiotische DietEssentially een vetarm, vezelrijk dieet, het bestaat voornamelijk uit hele granen en groenten – bruine rijst, soja producten, bonen, fruit en groenten van het seizoen, zaden en noten en vis met mate.

De nadruk op fysieke en geestelijke welzijn maakt het een populaire choice. 7. Het South Beach DietThe plan begint met een combinatie van magere eiwitten, een minimale hoeveelheid koolhydraten en essentiële groenten. Na twee weken wordt er meer complexe koolhydraten, zoals brood en chocolade, toegevoegd aan het dieet. Het succes, volgens de auteur van de New York Times bestseller, is te wijten aan het feit dat als een zeer eenvoudig principe volgt: “. Eet goede vetten, voedingsstoffen en eiwitten, en lichaamsbeweging”